Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Dolors Montserrat anuncia un Pla d'acció per a la reducció dels trastorns musculoesquelètics

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat, ha anunciat el compromís del Ministeri en el disseny i la implantació d'un Pla d'acció per a la reducció dels trastorns musculoesquelètics en l'àmbit laboral, així com es recull en l'Estratègia Espanyola de Seguretat i Salut en el Treball 2015-2020.

Aquest Pla estarà coordinat amb l'Estratègia en Malalties Reumàtiques i Musculoesquelètiques del Sistema Nacional de Salut, aprovada el 2013.

En els últims anys s'ha experimentant un increment a Europa del nombre de treballadors que sofreixen trastorns musculoesquelètics. 

Dolors Montserrat ha recordat que el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat és el ministeri de les persones, des d'on es té cura des del seu naixement fins a l'última etapa de la seva vida per millorar-ne la seva salut integral. La ministra ha manifestat que "la salut de la nostra societat és una responsabilitat compartida d'empreses, de famílies, i que cal ensenyar hàbits saludables de vida i de mitjans de comunicació".

[Font: Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. 24/04/2017]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases. Servei d'Ortopèdia i Traumatologia Infantil]