Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

L'Hospital de Manacor ha celebrat el Dia Mundial de la Higiene de Mans

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Dia 5 de maig l'Hospital de Manacor va celebrar el Dia Mundial de la Higiene de Mans, impulsat per l’Organització Mundial de la Salut, amb un conjunt d’activitats adreçades als usuaris i al personal del centre.

Per aquest motiu, el GCIH i la UCSI, juntament amb altres col·laboradors, van enregistrar els vídeos que podeu veure a continuació per tal de conscienciar la població sobre la importància d'una adequada higiene de les mans en general i especialment en l'àmbit hospitalari.

Moments de la higiene de mans

Què és la higiene de mans? És el procediment mitjançant el qual aconseguim reduir el nombre de microorganismes que hi ha a la pell de les mans. Es pot fer amb aigua i sabó o amb un preparat de base alcohòlica.

Tècnica de la higiene de mans

Aquest any el lema del Dia Mundial de la Higiene de Mans és "La lluita contra la resistència antibiòtica és a les vostres mans". Tant els professionals sanitaris com els pacients i familiars s'han de conscienciar de la importància de realitzar una correcta higiene de mans per lluitar contra la transmissió dels microorganismes.

Protegeix el teu familiar

Com a usuaris de l’assistència sanitària hauríem d'exigir als professionals que ens atenen que s’adereixin a la correcta higiene de mans, per donar-nos una atenció segura i de qualitat. També hauríem de contribuir com a pacients i familiars i realitzar la higiene de mans quan accedim a l’hospital, bé sigui, per anar a fer una visita a un familiar, al estar ingressats, en accedir a les àrees.

[Font: Hospital de Manacor. 04/05/2017]

[Foto: Hospital de Manacor]