Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Concurs de pòsters i clipmetratges per a la prevenció del tabaquisme entre els joves

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (COIBA), col·labora novament amb la Direcció General de Salut Pública i Participació, el Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), la Direcció General d'Innovació i la comunitat educativa de la Conselleria d'Educació i Universitat, l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), l'Associació Balear d'Infermeria Comunitària (ABIC) i la Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària (IBAMFIC), en la prevenció del consum de tabac entre els joves, a través d’accions preventives de conscienciació.

Es convoca un concurs de pòsters i clipmetratges relacionat amb la temàtica de la prevenció del consum de tabac en els joves, per al curs escolar 2017-2018, adreçat a tots els centres educatius de les Illes Balears que programin qualsevol activitat de prevenció del consum de tabac amb els alumnes que cursin primària o secundària.

L'objectiu del concurs és implicar i fer partícips els joves de Balears en el disseny de material gràfic i audiovisual per a la prevenció del consum de tabac.

El termini per a la presentació dels treballs acaba el 15 d'abril de 2018.

Per a més informació, podeu consultar les bases per participar en aquest concurs.

[Font: Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears. 08/11/2017 ]

[Foto: Mendhak / People photography is hard / CC BYND 2.0]

Notícies relacionades a Infosalut
*20/06/2018 - El COIBA entrega el premi al millor clipmetratge per a la prevenció del tabaquisme entre els joves.
*12/06/2018 - Gairebé deu mil alumnes han participat en els programes de prevenció de drogodependències i conductes addictives.