Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

L'Ajuntament i el Centre de Salut de Sant Antoni comencen a preparar el seu mapa d'actius saludables

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Ajuntament i l’Equip d’Atenció Primària del Centre de Salut de Sant Antoni fan feina de forma conjunta i coordinada en l’adhesió del municipi a l’Estrategia de Prevenció i Promoció de la Salut (EPPS).

L’EPPS és una iniciativa del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat emmarcada dins les accions del Pla Estratègic d’Abordatge de la Cronicitat, que té com a objectiu la reducció de la morbiditat i la mortalitat derivades de les malaties cròniques més freqüents.

Representants de les diferents regidories que col·laboraran en aquesta tasca (Serveis Socials, Esports, Joventut, Turisme, etc.), així com diferents associacions de veïns del municipi i entitats ciutadanes, com ara els clubs esportius, les associacions de majors i altres de caire social que ofereixen atenció a les persones amb necessitats especials que hi participaran, s'han reunit per parlar de l’elaboració del mapa d’actius saludables del municipi de Sant Antoni (Eivissa).

L’elaboració del mapa d’actius saludables és una de les primeres accions que es duran a terme amb l’adhesió a l’EPPS. Aquest mapa recollirà tots els recursos amb què compta el municipi per millorar la salut i el benestar dels seus habitants. Una vegada es presenti aquest mapa, el Consistori farà feina per donar a conèixer aquests recursos i fomentar la seva utilització passant a formar part de la xarxa espanyola de ciutats saludables.

[Font: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. 31/10/2017]

[Foto: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera]