Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Alumnes de l'IES Capdepera i de l'IES Mossèn Alcover de Manacor participen en el Projecte Salut a l'Hospital de Manacor

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Per sisè any consecutiu els alumnes de l'IES Capdepera han participat en el "Projecte Salut" a l'Hospital de Manacor. Una idea inicial del professor i director del centre, Llorenç Llop, i la gerent del centre hospitalari, Catalina Vadell.

L'IES Capdepera va ser el primer Institut que l'any 2013 va participar en aquest projecte conjunt per donar a conèixer als alumnes el treball que es duu a terme a l'Hospital i que després ha suposat que molts altres instituts i escoles de la comarca s'hagin volgut sumar a aquesta iniciativa pionera.

El dimarts, 20 de març de 2018, un total de 40 alumnes de tercer d'ESO i dos professors van participar en el "Projecte Salut".

En aquesta ocasió van poder visitar diferents serveis de l'Hospital, com ara anatomia patològica, laboratori, esterilització, paritori, pediatria, recursos humans, admissió i informàtica, després d'haver estat rebuts per la gerent del centre i el seu equip directiu.

Com que no van poder visitar el Servei d'Urgències, el director mèdic, Joan Bennaser, els va explicar el funcionament del servei i la situació de les obres.

Seguint amb les visites previstes per enguany dels estudiants d'ESO i batxiller emmarcades en el "Projecte Salut", fa unes setmanes, un total de quaranta alumnes de batxiller científic de l'IES Mossèn Alcover de Manacor també van participar en el "Projecte Salut".

Després d'haver estat rebuts per la gerent i el director mèdic, van poder conèixer tant l'Hospital com la gent que hi treballa, mitjançant les explicacions de la subdirectora de Recursos Humans, la responsable del Servei d'Atenció al Pacient i el responsable de Docència i Qualitat.

Seguidament van iniciar una visita guiada pels diferents serveis, com ara laboratori, anatomia patològica, paritori, pediatria, admissió i informàtica, entre d'altres.

Per acabar aquesta intensa jornada, van participar en un taller de rentat de mans.

[Font: Hospital de Manacor. 09/03/2018 - 20/03/2018]

[Fotos: Hospital de Manacor]