Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

El Centre de Salut Santa Catalina participa en el projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El programa Sempre Acompanyats es va posar en marxa l'1 de desembre de 2017, en el marc del projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural (ICI), finançat per l'Obra Social la Caixa.

L'objectiu d'aquest programa és prevenir i atendre a les persones majors en situació de solitud no desitjada i/o aïllament social. Es tracta d'una iniciativa d’intervenció individual, però amb vocació comunitària, que pretén crear i consolidar una estructura en què participin institucions, entitats i ciutadania, per tal de sensibilitzar la comunitat, detectar situacions de solitud i/o aïllament social i poder donar la millor resposta en aquest col·lectiu. 

Sempre Acompanyats s’ha iniciat a Santa Catalina i es Jonquet, pròximament ho farà també a la zona de El Terreno.

Aquest programa és una de les activitats que està realitzant el projecte Intervenció Comunitària Intercultural (ICI), en el qual participen més de 60 entitats. Podeu consultar les activitats del projecte a la seva pàgina web o a l'Agenda d'Atenció Primària

Cal destacar que el Centre de Salut Santa Catalina va ser premiat el passat 15 de març a la VI Jornada de Salut, entre d'altres coses, per la seva contribució a la cura de salut de la comunitat gràcies al treball en aquest projecte.

[Font: Atenció Primària de Mallorca]

[Foto: Pòster Sempre amables]

Notícies relacionades a Infosalut
*05/09/2018 - Identificació dels actius en salut a Santa Catalina-Es Jonquet a través de la fotografia.
*16/03/2018 - La IV Jornada de Salut agraeix la feina i la dedicació dels serveis professionals de l'àmbit sanitari públic i privat de les Illes Balears.