Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

L'Hospital Universitari Son Llàtzer celebra el Dia Mundial de la Veu

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

6163Amb motiu del Dia Mundial de la Veu, el Servei d'Otorinolaringologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer va celebrar una jornada de consultes obertes dedicades a la cura de la veu dels infants.

La veu, un tret més de la nostra identitat com a éssers humans, a més de ser un mitjà de comunicació, ens possibilita expressar emocions, riure o cantar.

Per aquest motiu, la Unitat de la Veu del Servei d'Otorinolaringologia de Son Llàtzer, formada pel Dr. Javier García, la Dra. Montserrat Ollé, la logopeda Núria Amorós i l'equip de professionals d'infermeria d'Otorinolaringologia, van voler recordar la importància de la cura de la veu, una tasca que s'hauria d'inciar des de la infantesa.

Aquest esdeveniment es va incloure a les activitats emmarcades en el Dia Mundial de la Veu, junt amb altres 620 activitats realitzades a tot el món, 22 d'elles a Espanya.

A continuació podeu veure un vídeo d'una estroboscòpia (prova per explorar les cordes vocals) fet per Núria Amorós, logopeda de la Unitat de la Veu mentre interpreta un fragment del cant de la Sibil·la.

[Font: Hospital Universitari Son Llàtzer]

[Foto: World Voice Day]

[Vídeo: Hospital Universitari Son Llàtzer. Premsa]