Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Conveni entre l'AECOSAN i Atresmedia relacionat amb la vida saludable en la població infantil

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat, ha presidit la signatura del Conveni entre l'Agència Espanyola de Consum i Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN) i Atresmedia, que ha col·laborat en el marc de la seva iniciativa “Objectiu Benestar Junior”.

El conveni es proposa impulsar accions de sensibilització i conscienciació en matèria de prevenció de l'obesitat i promoció d'hàbits de vida saludables entre la població infantil.

La ministra s'ha referit a què s'ha aconseguit frenar l'augment de l'obesitat infantil i adolescent reduint la xifra de sobrepès més d'un 3 %, encara que les xifres d'obesitat i sobrepès segueixen suposant un problema seriós i un repte per a la salut pública.

Pla pioner per millorar la salut dels espanyols

Així mateix, ha recordat que una de les prioritats del Ministeri de Sanitat ha estat la promoció de la salut, la importància de dur una dieta sana i equilibrada i la pràctica d'exercici físic.

Aquest compromís va quedar reflectit en la posada en marxa del primer “Plan de colaboración para la mejora de la composición de los alimentos y bebidas y otras medidas 2017-2020”.

[Font: Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. 10/04/2018]

[Foto: Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat]