Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

El COIBA difondrà i donarà suport a la plataforma Infermera virtual com a eina de promoció de la salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El president del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), Albert Tort Sisó, i la presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA), Rosa Maria Hernández Serra, van formalitzar l’acord a través del qual el COIBA contribuirà en la difusió dels diferents usos de la plataforma "Infermera virtual" (www.infermeravirtual.com).

La plataforma inclou consells i informació per a la promoció de la salut en diferents activitats, etapes i situacions de la vida, així com davant problemes o dubtes de salut.

"Infermera Virtual" és un dels portals web d’infermeria referents a Espanya per la qualitat dels seus continguts i la filosofia que suporta el projecte.

La seva APP, gratuïta per a iOs i Android, ha estat la primera aplicació certificada pel Portal AppsSalut de la Generalitat de Catalunya.

La incorporació del COIBA en la xarxa de col·laboradors de la plataforma "Infermera virtual" és la primera en l’àmbit dels col·legis professionals d’infermeres de la resta de l’estat.

Els continguts del portal web www.infermeravirtual.com es troben disponibles en castellà i en català.

[Font: Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears. 29/05/2018]

[Foto: splitshire.com / Notebook / CC-by-sa-2.0 ]