Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Resolució del concurs de cartells per commemorar el Dia sense Alcohol 2018 d'Atenció Primària de Mallorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Atenció Primària de Mallorca presenta el cartell guanyador del concurs de cartells per commemorar el Dia sense Alcohol 2018, que se celebrarà el proper 15 de novembre.

La proposta guanyadora és un treball d'Encarnación González i Aina Caldentey, infermeres del Centre de Salut Escola Graduada.

La Comissió de consum perjudicial i trastorn per consum d’alcohol a l’Atenció Primària de les Illes Balears, que va ser constituïda el dia 7 de febrer de 2018, té com objectiu principal dur accions per a la intervenció basades en l’evidència en el consum perjudicial, de risc i trastorns de consum d’alcohol als equips d’Atenció Primària de les Illes Balears.

A la reunió de la Comissió, celebrada el passat 2 d’octubre, el jurat va avaluar de forma individual els 14 cartells rebuts de 8 centres de salut i unitats de suport de les Illes Balears.

Dels diferents cartells es van avaluar els ítems següents: l'originalitat, la representativitat, la qualitat, la idoneïtat i el lema, als quals es va atorgar una puntuació entre l'1 i el 5, tenint en compte que 1 era la puntuació més petita i 5 la més gran. Per a més informació, podeu consultar la taula resum amb la puntuació total que va rebre cada cartell.

A continuació podeu veure un vídeo amb totes les candidatures.

[Font: Atenció Primària de Mallorca. 15/10/2018]

[Foto i vídeo: Atenció Primària de Mallorca]

Notícies relacionades a Infosalut
*03/08/2018 - Atenció Primària de Mallorca organitza un concurs per editar el cartell i el lema del Dia sense Alcohol 2018.