Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

698 corredors van participar en la Segona Cursa Son Espases

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

698 corredors van participar el passat dia 24 de febrer, a la Segona Cursa Son Espases. Es tracta d’una iniciativa de l’Hospital que té com a objectiu promoure l’activitat física i l’esport com a elements fonamentals per millorar el benestar i la qualitat de vida. Els diners recaptats en aquesta segona edició es lliuraran a la Comissió d’Humanització de l’Hospital, que decidirà a quin projecte s’han de destinar.


La cursa va començar a les 11.00 h amb el recorregut següent: Camí de Son Espases - Camí de la Real, Camí del Molí d’en Terra - Ctra. Valldemossa i, finalment, Escoleta Son Espases.

Lucas Mola i María José Medina van ser els guanyadors de la prova absoluta masculina i femenina, respectivament, de 8 quilòmetres. Víctor Muñoz i Adela Natalia van ser els guanyadors de la prova popular de 4 quilòmetres. També es van lliurar premis a categories per edats. Es poden consultar els resultats definitius a la pàgina web d’Élitechip

La consellera de Salut, Patrícia Gómez, i el director general del Servei de Salut, Juli Fuster, van lliurar els premis als guanyadors de la prova absoluta i de la popular.

Agraïments

La celebració de la Segons Cursa Son Espases va ser possible gràcies a la col·laboració desinteressada d’una cinquantena de voluntaris, de la implicació d’institucions (Servei de Salut, Institut Municipal d’Esports i Policia Local de Palma) i del suport de les empreses GEE Iberman, Obra Social “la Caixa”, El Corte Inglés, Profitness, Quely, The Tribe Concept i Hospital Universitari Son Espases Societat Concessionària.

[Font: Conselleria de Salut. 24/02/2019]

[Foto: Conselleria de Salut]