Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Qualitat

L’IdISBa impulsa mesures per garantir la igualtat de gènere

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) és una entitat compromesa amb la igualtat de gènere. El novembre d’enguany es va aprovar el Pla d’Igualtat de l’entitat per detectar i reduir les desigualtats en l’àmbit professional, conciliar la vida personal i laboral, combatre les violències masclistes i visibilitzar el paper de la dona en la recerca en salut.

Comissió d'Igualtat

  • Amb l’objectiu de vetlar per aquest compromís s’ha creat la Comissió d’Igualtat, òrgan consultiu en matèria de gènere per al personal contractat i adscrit a l’entitat, que s’encarrega de proposar les mesures encaminades a assolir la igualtat efectiva entre homes i dones de l’Institut, i fer el seguiment de l’aplicació correcta de les mesures adoptades.
  • La Comissió està formada per 17 membres, 9 dones i 8 homes, entre els quals hi ha representants de totes les entitats adscrites a l’Institut. Així mateix, s’ha vetlat perquè els integrants representin cadascuna de les etapes de la carrera investigadora.

El Pla s’integra en la política de l’entitat en termes de recursos humans establerta en el Pla d’Acció en Recursos Humans, emmarcada en l’Estratègia HRS4R de la Comissió Europea. 

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 14/12/2019]

[Foto: Infosalut / parellea, gent / CC BY-NC-SA 4.0]

Què en diu la premsa
*15/12/2019 noticiasmallorca.es - El IdISBa impulsa medidas para garantizar la igualdad de género.
*14/12/2019 mallorcaconfidencial.com - El Govern quiere garantizar la igualdad de género en la investigación sanitaria.