Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Convocada la Tercera Cursa Son Espases per promoure l’activitat física

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Hospital Universitari Son Espases ha organitzat la Tercera Cursa Son Espases per al diumenge 23 de febrer, una iniciativa que té per objectiu promoure l’activitat física i l’esport com a elements fonamentals per millorar el benestar i la qualitat de vida.

La cursa, que començarà a les 11.00 h del matí, tendrà dos trajectes:

  • La prova popular (de 4 km de recorregut), que s’iniciarà davant de l’Escoleta, amb aquest itinerari: camí de Son Espases-camí de la Real, camí del Molí d’en Terra-carretera de Valldemossa i, finalment, Escoleta Son Espases, on estarà ubicada la meta.
  • La prova absoluta (de 8 km de recorregut) consistirà a fer dues voltes pel mateix itinerari de la prova popular. Cal dir que cada prova tendrà una classificació masculina i una femenina. A més, a diferència de l’edició anterior, enguany hi haurà una classificació per edats.

La iniciativa és oberta a tothom que vulgui participar a la cursa. L’edat mínima per participar en la prova absoluta és de 16 anys, mentre que per participar a la prova popular és de 14 anys (cal l’autorització dels pares o del tutor per als joves de menys de 18 anys).

Les inscripcions s’han de fer abans de dia 22 de febrer a la pàgina web accessible des de la URL <https://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=6811093>. En aquesta pàgina també es pot consultar el reglament de la cursa.

Una part dels doblers recaptats amb la cursa es destinarà als projectes que la Comissió d’Humanització de l’Hospital consideri.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 10/01/2019]

[Fotos: Hospital Universitari Son Espases - Conselleria de Salut i Consum]

Què en diu la premsa
*11/01/2020 noticiasmallorca.es - Convocada la Tercera Carrera Son Espases.