Categories: Qualitat, Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Sanitat treu a consulta pública prèvia l'actualització de la cartera de serveis comuns del SNS de prestacions ortoprotètiques

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Ministeri de Sanitat ha tret a consulta pública l'actualització de la cartera de serveis comuns del Sistema Nacional de Salut (SNS) amb noves prestacions ortoprotètiques. Amb aquesta nova ampliació, es pretén facilitar una prestació més homogènia a totes les persones usuàries.

Es pretén incorporar noves pròtesis externes de braços i cames, com també incloure un nou tipus de cadires de rodes per a usuaris actius, amb patologia medul·lar o amb malalties neuromusculars.

A més, inclou nous tipus de peces de presoterapia per a pacients amb linfedemas greus, que no puguin usar les peces elàstiques incloses actualment en el catàleg.

Es pot accedir a la consulta a través de la web del Ministeri de Sanitat: www.mscbs.gob.es/normativa/docs/consulta_publica_po_msup_minf_agenesia.rev.pdf.

Els ciutadans, organitzacions i associacions interessats a fer arribar les seves opinions, tenen de termini fins al dia 5 de febrer, a través del correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Finalitzat aquest termini, tenint en compte les aportacions, el Ministeri elaborarà un esborrany d'ordre, que seguirà la seva tramitació oficial.

[Font: Ministeri de Salut. 23/01/2020]

[Foto: Infosalut / Dona gran passejant / CC BY-NC-SA 4.0]