Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Qualitat

El Col·legi de Metges i el Banc de Sang col·laboraran per a promoure la hemodonació a Balears

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (Comib) i la Fundació Banc de Sang i Teixits dels Illes Balears (Fbstib) han signat un acord de col·laboració per a coordinar «treball i esforços» amb l'objectiu de «promoure la hemodonació voluntària» en la Comunitat.

Tal com es recull en l'acord, el Col·legi col·laborarà en la divulgació d'activitats, esdeveniments i iniciatives per a promocionar per a la donació de sang i teixits Balears. A més, el Col·legi posarà a la disposició de la Fundació les seves dependències, per a l'organització de conferències i activitats formatives o del foment de la donació.

Així mateix, la Fbstib donarà informació puntual al col·lectiu de metges de les activitats que es duen a terme per la seva part en relació a donació de sang i teixits i de totes aquelles activitats que puguin ser d'interès mutu.

Aquest acord també contempla la creació d'un premi o reconeixement, en el qual col·laborarà el Comib, per a trabajor o estudis elaborats per mèdics donants o metges involucrats en la donació i transfusió, estalvi de sang o banc de teixits. El premi, que s'atorgarà en el marc del Dia de la Professió Mèdica, estarà dotat amb 1.500 euros.

[Font: Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears. 24/01/2020]

[Foto:Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears]