Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia, COVID-19

SARS-CoV-2: Restriccions marítimes

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La presidenta del Govern, Francina Armengol, va reclamar la restricció de les connexions marítimes amb Itàlia i amb les zones més afectades pel SARS-CoV-2. Tambè va agraïr la confiança i la responsabilitat social davant la malaltia i la feina dels personal sanitari.

El fet de ser una comunitat insular, va explicar després, ha empès a «extremar» les mesures adreçades a contenir l’expansió del coronavirus, amb la prioritat de protegir els col·lectius més febles”.

Reunió amb Pedro Sánchez

El Govern fa un seguiment minut a minut de la malaltia i de les seves conseqüències, tant sanitàries com sociolaborals. De més a més, la presidenta es reunirà amb tots els grups parlamentaris per exposar les mesures que es duran a terme i l’estat actual de la malaltia.

Responsabilitat social

Armengol va agraïr la confiança i la responsabilitat social davant la malaltia, la qual, tot i que té una incidència baixa a les Illes i afecta de manera lleu el 80 % dels infectats, pot tenir complicacions en les persones més vulnerables.

La presidenta també va recordar que és molt necessari que se segueixin totes les recomanacions de prevenció que fan les autoritats sanitàrias pertinents.

Altrament, va agraïr la feina de tot el personal sanitari i ha fet incidència en la «confiança plena» que hi ha en la seva tasca.

[Font: Presidència de Govern. 12/03/2020]

[Foto: Presidència de Govern]