Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia, Qualitat, COVID-19

Registre d’infermeres voluntàries per donar suport assistencial davant la crisi del COVID-19

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Baleares (COIBA) elaborarà un registre d’infermeres i infermers voluntaris per donar suport als centres davant una possible necessitat derivada de la sobrecàrrega assistencial causada per la pandèmia del COVID-19.

En les darreres setmanes, han estat moltes les infermeres que s’han posat a disposició del Col·legi per prestar els seus serveis professionals. Ara, a petició de la Conselleria de Salut i Consum, el COIBA serà el resonsable de centralitzar tots aquests oferiments i derivar-los al Servei de Salut, perquè, en cas necessari puguin passar a formar part dels diferents dispositius assistencials.

La crida inclou a infermeres jubilades, cooperants, infermeres que desenvolupin la seva tasca fora de l’àmbit assistencial i totes aquelles que estiguin en disposició de treballar. Poden contactar amb el COIBA a través de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o en els telèfons habituals.

El Col·legi agraeix a aquest personal els serveis que duen a teme pel bé de la salut pública.

[Font: COIBA. 16/03/2919

[Foto: 4924546 / Hombre, humo, cerveza / Pixabay License]