Categoria: Seguretat alimentària

S’ordena la retirada de les làmines de rotllets de primavera marca Spring Home

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i Consum ha ordenat la retirada de totes les làmines de rotllets de primavera marca Spring Home en totes les seves presentacions (i independentment de la data de caducitat) perquè no indiquen en l’etiquetatge que contenen llet.

Així mateix, insta les persones al·lèrgiques o intolerants a la llet o a qualsevol dels seus derivats que hagin adquirit aquests productes que s’abstinguin de consumir-los.

El Servei de Seguretat Alimentària i Nutrició ja va contactar amb dos establiments de Mallorca que distribuïen aquest producte i els ha comunicat aquesta alerta que ha emès l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN). També va informar un altre que ara mateix està tancat per obres, però que podria haver distribuït aquests productes a diversos llocs de restauració.

El producte afectat ha estat fabricat a Singapur i s’ha distribuït a través dels Països Baixos a diversos estats membres, incloent-hi Espanya.

Com a mesura de precaució, es recomana a tots els consumidors al·lèrgics a la proteïna làctia que puguin tenir aquest producte a ca seva que s’abstinguin de consumir-lo.

El consum d’aquest producte no comporta cap risc per a la resta de consumidors.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 02/03/2020]

[Foto: Infosalut / Salmó / CC BY-NC-SA 4.0]

Què en diu la premsa
*02/03/2020 noudiari.es - Retiran del mercado los rollitos primavera de Spring Home por no indicar que contienen un alérgeno.
*02/03/2020 mallorcadiario.com - Retiran de la venta unas láminas de rollitos de primavera por no informar de su contenido lácteo.
*02/03/2020 ultimahora.es - Salut ordena retirar unas láminas de rollitos de primavera fabricadas en Singapur.
*02/03/2020 mallorcaconfidencial.com - Retiran las láminas de rollitos de primavera de la marca Spring Home.
*02/03/2020 noticiasmallorca.es - Salud Pública ordena la retirada de las láminas de rollitos de primavera marca Spring Home.