Categoria: Ajudes

Convocatòria de subvencions en Biomedicina i Ciències de la Salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOE núm. 217, de dia 12 d'agost de 2020, s'ha publicat l'Extracte de la Resolució, de 6 d'agost de 2020, de la Direcció de l'Institut de Salut Carlos III (ISCIII) per la qual s'aprova la convocatòria de concessió de subvencions per a Plataformes ISCIII de suport a la R+D+I en Biomedicina i Ciències de la Salut de l'Acció Estratègica en Salut 2017-2020.

Objectiu

Concessió de subvencions dirigida al finançament d'unitats vinculades a les Plataformes ISCIII de suport a la R+D+I en Biomedicina i Ciències de la Salut. Aquestes plataformes, col·laboratives i de caràcter transversal, prestaran servei al sistema de R+D+I amb orientació a la salut, per a potenciar la generació i transferència de coneixement de la més alta qualitat en el Sistema Nacional de Salut (SNS), assegurant l'excel·lència cientificotècnica, l'equitat i l'eficiència en la utilització dels recursos disponibles.

Beneficiaris

Les següents persones jurídiques, sempre que realitzin o gestionin activitats de R+D+I en Biomedicina o en Ciències i Tecnologies de la Salut:

  • Els instituts de recerca sanitària acreditats per ordre ministerial.
  • Les entitats i institucions sanitàries públiques amb activitat clínic assistencial o sense ella: Hospitals, centres d'atenció primària, altres centres assistencials diferents dels anteriors i unitats de l'Administració sanitària.
  • Les entitats i institucions sanitàries privades sense ànim de lucre vinculades o concertades al SNS.
  • Els Organismes Públics de Recerca (OPI), entre d'altres.

Quantia

La quantia màxima destinada a les ajudes ascendeix a 27.440.000 euros.

Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de les sol·licituds serà de 20 dies hàbils a partir de l'endemà d'aquesta publicació. La presentació de la sol·licitud finalitzarà a les 15.00 hores, hora peninsular, de l'últim dia de termini de presentació de sol·licituds. 

[Font: BOE. Núm. 217. 12/08/2020]

[Font: Hospital Mateu Orfila]