Categoria: Ajudes

VIII Convocatòria interna d'ajudes per a projectes d'investigació d'atenció primària

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Comissió d’Investigació d’Atenció Primària (AP) de Mallorca per acord dels seus membres, obri la vuitena convocatòria d’ajudes per a projectes d’investigació que es realitzin en l’àmbit d’Atenció Primària de Mallorca.

Objectiu

L’objectiu d’aquesta convocatòria interna competitiva és la promoció de la investigació en Atenció Primària de Mallorca.

Dotació

La dotació d’aquesta convocatòria prové del fons generat com a “overhead” d’investigació que ascendeix fins a 6.000 €.

Bases

  • L’àmbit de la convocatòria és la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca, el marc d’aquesta convocatòria cada investigador/a només pot participar en una sola proposta. La dedicació al projecte és compatible amb la realització d’altres projectes competitius.
  • L’Investigador/a principal i al menys el 50% de l’equip investigador del projecte ha de tenir formalitzada la seva vinculació funcionarial, estatutària o contractual amb la GAP-Mallorca, com a mínim durant el temps comprès entre la presentació de les sol·licituds i la finalització del projecte. No obstant això, poden formar part de l’equip investigador professionals d’altres centres i institucions alienes a AP de Mallorca.
  • L’investigador/a principal no podrà estar vinculat/da a un pla de formació especialitzada durant el període d’execució del projecte.

Termini de presentació de projectes

La data límit és dia 15 de gener de 2021 a les 24 hores.

Bases

[Font: Atenció Primària de Mallorca. 06/11/2020]

[Foto: Grup d'Investigació de Lípids en Patologia Humana]