Categoria: Ajudes

Ajudes Ramón y Cajal i Juan de la Cierva-Formación

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Ministeri de Ciència i Innovació obrirá aquest mes les convocatòries de les ajudes Ramón y Cajal i Juan de la Cierva-Formación.

Els objectius de l'ajuda Ramón y Cajal és promoure la incorporació de personal investigador, espanyol i estranger, amb una trajectòria destacada, en centres d'R+D espanyols, amb la finalitat que adquireixin les competències i capacitats que els permetin obtenir un lloc de caràcter estable en un organisme de recerca del Sistema Espanyol de Ciència, Tecnologia i d'Innovació.

La finalitat de l'ajuda Juan de la Cierva-Formación és fomentar la incorporació de joves, en possessió del grau de doctor, a fi que completin la seva formació investigadora postdoctoral en centres d'R+D espanyols.

Les ajudes Ramón y Cajal plantegen, com a novetat, la integració de les ajudes Juan de la Cierva-incorporación que, juntament amb les ajudes Juan de la Cierva-formación formen part de la inversió I4 "Nova carrera científica", del component 17 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l'objectiu de la qual és promoure l'estabilitat de la carrera científica.

El termini per presentar candidatures serà del 18 de gener de 2022 fins el 8 de febrer de 2022 en el cas de l'ajuda Ramón y Cajal; i del 20 de dener de 2022 fins al 10 de febrer de 2022 en el cas de l'ajuda Juan de la Cierva-Formación; s'han de presentar mitjançant els mitjans telemàtics disponibles al web del Ministeri de Ciència i Innovació.

[Font: Ministeri de Ciència i Innovació. 04/01/2022]

[Foto: Ministerio de Ciencia e Innovación]