Categoria: Ajudes

El Ministeri d'Economia introdueix restriccions en el programa Innpacto

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Ministeri d'Economia i Competitivitat ha introduït restriccions per a la sol·licitud de modificacions de la resolució de concessions en el programa Innpacto. S'ha afegit un article que posa limitacions temporals a les sol·licituds de modificació i també a la quantitat d'aquestes que es poden interposar.

"1.bis. En el subprograma Innpacto les modificacions estaran subjectes a les restriccions següents:

a) Els canvis que suposin variacions en el període d'execució hauran de ser sol·licitats un mes abans de la finalització de l'execució de l'anualitat considerada.

b) Els canvis que suposisn variacions en els conceptes de despesa financiables reflectits en la resolució de concessió hauran de ser sol·licitats quatre mesos abans de la finalització de l'execució de l'anualitat considerada.

c) No s'admetran més de dues sol·licituds de modificació dels conceptes de despesa financiables reflectits en la resolució de concessió per expedient i anualitat."

El que es pretén amb aquesta modificació és introduir restriccions en els casos en què es poden sol·licitar aquestes modificacions de la resolució de concessió, el que comportarà una gestió més àgil que redundarà en benefici de totes les parts implicades.

[Font: BOE Núm. 140. 10/06/2014]