Categoria: Ajudes

IV Convocatòria d'Ajudes COIBA a Projectes Socials per a donar suport a entitats locals sense ànim de lucre

Projecte guanyador de la 2a edició

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de les Illes Balears (COIBA) llança de nou les ajudes anuals a projectes socials, dirigides a donar suport a iniciatives d'organitzacions sense ànim de lucre d'àmbit local que contribueixin a millorar la qualitat de vida de les persones en situació de vulnerabilitat i a prevenir l'aïllament i l'exclusió social.

Dotació econòmica i categories

En aquesta IV Convocatòria d'Ajudes COIBA a Projectes Socials, les entitats poden aconseguir una ajuda de fins a 5.000 € per a un projecte d'impacte local relacionat amb les següents categories:

  • Promoció de l'autonomia personal i l'atenció a l'envelliment, la discapacitat i la malaltia.
  • Ajuda a la infància.
  • Millora de la situació de les dones víctimes de violència masclista.
  • Atenció sociosanitària a col·lectius vulnerables com a persones sense llar, immigrants o joves en risc d'exclusió social.

D'entre totes les propostes rebudes, es triarà, d'acord amb els criteris recollits en les bases, al projecte guanyador d'aquesta IV edició.

Els projectes “Envellint junts” (Mater), “Educar és salut en Fibrosi Quística” (Associació Balear de Fibrosi Quística) i “Dones que es cuiden” (Creu Roja Balears) han estat els guanyadors de les 3 edicions anteriors.

Termini de presentació de projectes

El termini per a presentar projectes és fins al 31 d'octubre i s'ha de fer a través d'aquest formulari. Les sol·licituds seran avaluades segons la contribució i el previsible impacte en el col·lectiu al qual va dirigit, la viabilitat tècnica, econòmica i de gestió del projecte i l'entitat, la perspectiva de gènere, i la participació comunitària, entre altres criteris.

Enllaços d'interès

[Font: COIBA. 25/09/2023]

[Foto: COIBA]