Categoria: Ajudes

Convocatòria d'Ajuts a projectes de col·laboració públic-privada 2023

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Agència Estatal d'Investigació (AEI) ha publicat la convocatòria d'Ajuts a projectes de col·laboració públic-privada 2023, destinada a projectes de desenvolupament experimental en col·laboració entre empreses, associacions i universitats o organismes públics o privats de recerca.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és aprovar el procediment de concessió dels ajuts a projectes de col·laboració publicoprivada, del Programa Estatal per a Impulsar la Recerca Cientificotècnica i la seva Transferència, Subprograma Estatal de Transferència de Coneixement, del Pla Estatal de Recerca Científica, Tècnica i Innovació en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Aquesta convocatòria és continuació de les convocatòries Reptes – Col·laboració.

Les ajudes previstes en aquesta ordre tenen com a finalitat facilitar la transferència de coneixement mitjançant actuacions que eliminin les barreres existents entre els diferents actors en els àmbits públic i privat i incrementin les capacitats de divulgació i comunicació de l'R+D+ia la societat. Mitjançant aquests ajuts es pretén propiciar un entorn que afavoreixi el desenvolupament de resultats científics cap a nivells avançats de maduresa tecnològica a través de canals de transferència entre investigació científica, desenvolupament tecnològic i innovació empresarial on operacionalment s'augmenti el nombre de sol·licituds de patents o models d‟utilitat, el nombre d'empreses que cooperen amb centres de recerca i el nombre d‟empreses empresa derivada creades.

Les prioritats temàtiques contemplades es descriuen al Pla Estatal de Recerca Científica, Tècnica i d'Innovació 2021-2023 i són les següents:

  • Salut,
  • Cultura, creativitat i societat inclusiva,
  • Seguretat per a la societat,
  • Món digital, indústria, espai i defensa,
  • Clima, energia i mobilitat,
  • Alimentació, bioeconomia, recursos naturals i medi ambient.

Termini de sol·licituts

Es podrà sol·licitar entre el 30/01/2024 i el 20/02/2024.

Pressupost i durada del projecte

El pressupost mínim del projecte serà de 400.000 euros amb una durada de tres anys i un termini màxim d'amortització de deu anys.

Podeu consultar tota la informació al web de l'Agència Estatal d'Investigació (AEI).

[Font: Agencia Estatal de Investigación]

[Foto: Conselleria de Salut]