Categoria: Ajudes

El CGE destina més d'1,6 milions d'euros per a fomentar la recerca, la formació i la digitalització dels col·legis d'Infermeria

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consejo General de Enfermeria (CGE) destina 750.000 € al foment de la investigació infermera600.000 € per a formació continuada i 337.000 euros per a impulsar la digitalització dels col·legis provincials d'Infermeria.

L'objectiu d'aquestes ajudes és el finançament de projectes, activitats o iniciatives que promoguin la recerca infermera en el si dels col·legis provincials, amb la finalitat última de millorar la qualitat de vida dels pacients i millorar els serveis assistencials.

En tots els casos, les ajudes es canalitzen a través dels col·legis provincials d'infermeria, que hauran d'estar al corrent de pagament amb el CGE.

La promoció de la recerca i la formació infermera són dues de les línies prioritàries del CGE, motiu pel qual s'acaba d'anunciar l'obertura d'ajudes directes dirigides als col·legis provincials per un valor total d'1.350.000 €. Aquesta iniciativa vol impulsar la formació i l'activitat investigadora entre els seus col·legiats. També s'inclou una nova partida de 337.000 € per a fomentar la digitalització. Aquestes ajudes es reparteixen de forma proporcional entre tots els col·legis d'infermeria en funció del seu nombre de col·legiats.

Documentació i terminis

El termini per enviar la documentació exigida acaba el dia 30 de juny de 2024.

Per a més informació, consulta la nota de premsa del CGE.

[Font: Consejo General de Enfermeria. 19/02/2024

[Foto: Consejo General de Enfermeria]