Categoria: Ajudes

El COIBA llança nous ajuts per a les rotacions externes d’infermeres internes residents

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’objectiu és facilitar a les infermeres/rs que estiguin realitzant la residència a les Illes Balears accés a la formació en centres acreditats per a la docència o en centres nacionals o estrangers.

La insularitat suposa en moltes ocasions una dificultat afegida per a les infermeres residents. Per això, el COIBA, dins de la seva funció de vetllar pels interessos professionals dels seus col·legiats, vol donar suport econòmic a aquestes infermeres per ajudar amb les despeses d'allotjament i trasllats. Amb un pressupost total de 9000 € assignat a aquests ajuts, cada IIR pot sol·licitar fins a 500 € per a cobrir aquestes despeses derivades d’activitats realitzades i finalitzades entre l’1 de gener i el 31 de maig de 2024. La unitat o centre de destí ha de tenir un programa formatiu que no es pugui dur a terme en aquesta comunitat i que permeti completar la formació del programa de l’especialitat.

Bases

Consulta aquí les Bases d'Ajuts per a rotacions externes IIR.

Presentació de sol·licituds

La presentació de sol·licituds es pot realitzar per via telemàtica o de manera presencial en qualsevol de les tres seus:

La data límit de presentació de sol·licituds és el dia 31 de maig de 2024.

Més informació al telèfon 971462728 i al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

[Font: COIBA. 09/04/2024]

[Foto: Hospital Comarcal d'Inca]