Categoria: Ajudes

Convocatòria de subvencions del Subprograma de Mobilitat

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOE núm. 311, de 29 de desembre de 2015, s'ha publicat la Resolució de la Secretaria d'Estat d'Educació, Formació Professional i Universitats, per la qual es convoquen subvencions per al Subprograma de Mobilitat dins del Programa Estatal de Promoció del Talent i la seva Ocupabilitat, en el marc del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació 2013-2016.

Aquest subprograma està format per les següents modalitats:

  • Modalitat A. Estades de professors i investigadors sènior a centres estrangers, inclòs el programa «Salvador de Madariaga». Aquesta modalitat es dirigeix, entre altres, a investigadors amb experiència i trajectòria professional acreditades.
  • Modalitat B. Estades de mobilitat a l'estranger «José Castillejo» per a joves doctors. Aquesta modalitat té com a objectiu incentivar la mobilitat de joves doctors que s'hagin incorporat recentment a la carrera docent i investigadora.

Els projectes que es realitzin s'encaminaran cap l'aprenentatge o l'actualització de noves tècniques, així com a l'adquisició de mètodes per a la recerca i la docència, l'establiment de nous vincles acadèmics, etc.

L'import total aproximat de les ajudes serà de 9.705.960 euros.

El termini per a la presentació de les sol·licituds romandrà obert des del 14 de gener fins al 4 de febrer de 2016 a les 14 hores.

[Font: BOE. Núm. 311. 29/12/2015]

[Foto: Infosalut]