Categoria: Ajudes

Ajudes a la mobilitat predoctoral per fer estades breus a centres de R+D

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats ha publicat les ajudes a la mobilitat predoctoral per a la realització d’estades breus a centres de R+D 2018.

Les ajudes tenen com a objecte el finaçament d'estades durant l'any 2019 per al personal investigador en formació als centres de R+D, diferents als quals estiguin adscrits, i principalment estrangers, amb la finalitat que puguin realitzar activitats beneficioses per millorar la seva formació, així com impulsar el desenvolupament de la seva tesi.

Les estades hauran d'assegurar un grau de mobilitat i/o internacionalització a la qual no s'hagués accedit per formació acadèmica anterior o per altres factors, com ara residència o nacionalitat, i en cap cas ocasionar un retard en la finalització dels estudis de doctorat.

Les estades es podran realitzar en centres de I+D, públics o privats, incloent empreses, estrangers o espanyols, sempre que els centres estiguin situats en una localitat diferent a la del centre en què es desenvolupa l'activitat.

Beneficiaris

Podran ser beneficiaris els centres de R+D d'adscripció del personal predoctoral de les següents convocatòries del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats:

- Ajudes per a contractes predoctorals per a la formació de doctors, dels anys 2013 i 2014.

- Ajudes per a contractes predoctorals per a la formació de doctors als Centres/Unitats d'Excel·lència Severo Ochoa, únicament de la convocatòria de 2013.

Pressupost

El pressupost és de 1.500.000 euros.

Terminis de sol·licitud

  • Investigadors: Del dia 11 al dia 20 de setembre de 2018.
  • Centres R+D: Del dia 11 al dia 25 de setembre de 2018.

[Font: Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats]

[Foto: Max Pixel / Lab Bio Laboratory Researcher Service / CC BYND 2.0]