Categoria: Ajudes

Convocada la 5a edició del Caixaimpulse

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

7491El passat 4 de febrer es va publicar la 5a edició del Caixaimpulse, una convocatòria dirigida a investigadors de l’àrea de la salut i les ciències de la vida, interessats en la transferència d’actius de recerca del laboratori a la societat i al mercat.

  • Cal que els projectes se centrin en la valorització i la comercialització dels actius protegits o susceptibles de protecció fruit de la recerca, i han d’estar relacionats amb els àmbits de les ciències de la vida, les ciències mèdiques i les ciències de la salut, específicament en els camps següents:
    • Ciències de la vida: biomatemàtiques, biologia cel·lular, biologia humana, bioquímica i biologia molecular, fisiologia humana, genètica, immunologia, microbiologia i neurociències.
    • Ciències mèdiques i de la salut: ciències clíniques, epidemiologia, medicina forense, medicina ocupacional, medicina interna, ciències de la nutrició, anatomia patològica, farmacodinàmica, farmacologia, medicina preventiva, psiquiatria, salut pública, cirurgia i toxicologia.
  • Els projectes poden trobar-se, o no, en fase d’obtenció d’una patent o d’un model d’utilitat. Si aquest no fos el cas, cal que la protecció de l’actiu s’inclogui en el pla de valorització i també en el pressupost, i cal que la patent o el model d’utilitat s’hagi sol·licitat abans de la firma del contracte de valorització.

Amb la presentació de la candidatura es pot sol·licitar un ajut de 50.000 €. A més, es pot sol·licitar i concedir un ajut addicional d'entre 20.000-50.000 € després d’examinar el pla de valorització durant la primera meitat del programa. A més, els beneficiaris hauran d’assistir a als programes de mentoria i d’assessorament d’experts de manera presencial.

Podeu trobar tota la informació relativa a la convocatòria en aquest enllaç.

El termini de presentació dels ajuts acaba el proper 18 de març de 2019. En cas d’estar-hi interessats poseu-vos en contacte amb l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa).

[Font: IdISBa]

[Foto: "la Caixa"]