Categoria: Ajudes

Nous ajuts per incorporar personal investigador al sistema de ciència de les Illes Balears

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern ha autoritzat a la Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme la despesa corresponent a la convocatòria d’ajuts per incorporar personal investigador al sistema de ciència de les Illes Balears, cofinançats en un 50 % pel Fons Social Europeu per mitjà del Programa Operatiu del Fons Social Europeu de les Illes Balears 2014-2020 (contractes postdoctorals).

L’objecte de la convocatòria és la incorporació, en règim de concurrència competitiva, de personal investigador al sistema de ciència i tecnologia de les Illes Balears, a centres o unitats de recerca i desenvolupament tecnològic, públics o privats, ubicats a les Illes Balears.

Per donar continuïtat a les convocatòries publicades des de 2016, s’ofereixen una altra vegada deu ajuts per contractar personal investigador i incorporar-lo al sistema de ciència i tecnologia de les Illes Balears en grups de recerca, centres o unitats de recerca i desenvolupament tecnològic, empreses públiques sense finalitat de lucre i empreses privades amb activitat d’R+D ubicades a les Illes Balears.

 

 

L’import global màxim dels ajuts, de caràcter pluriennal, és de 720.000,00 €, i la distribució màxima de les anualitats és la següent:

Any 2021: 360.000,00 €

Any 2022: 360.000,00 €

- Quatre ajuts per al Programa Margalida Comas per a joves investigadors (33.000 € per any).

- Cinc ajuts per al Programa Vicenç Mut per a investigadors amb experiència (38.000 € per any).

- Un ajut per al Programa Felip Bauçà per a empreses privades d’R+D (38.000 € per any).

[Font: Vicepresidència i Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme. 06/05/2019]

[Foto: Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme]