Categoria: Beques

Beques 2022 de la Fundació Espanyola de Psiquiatria i Salut Mental

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fundació Espanyola de Psiquiatria i Salut Mental (FEPSM) convoca 25 beques per a la rotació a l'estranger de residents de Psiquiatria del programa MIR.

Les beques es concediran per a estances d'un mínim de dos mesos a centres estrangers de reconegut prestigi per la seva activitat investigadora biomèdica i les seves publicacions a revistes d'alt impacte. Les estances s'hauran de fer efectives abans del 31 de maig de 2023 i durant el període de rotació lliure de l'esmentat programa de formació MIR.

Es concediran fins a 25 beques, amb una dotació màxima de 2.000 euros cada una, en funció del programa de formació presentat.

Un cop finalitzada l'estança al centre estranger, i en el termini d'un mes des d'aquest moment, es remetrà a la FEPSM una memòria de la feina realitzada. Els autors de les 5 millors memòries rebran una invitació per a presentar-la al Congrés Nacional de Psiquiatria.

Requisits

Poden presentar-se tots els residents de psiquiatria del programa MIR de tercer i quart any, que siguin socis, o que sol·licitin la seva admissió a la Societat Espanyola de Psiquiatria. Per a rebre l'ajuda, la persona becada haurà d'estar al corrent de les seves obligacions amb l'entitat.

Documentació i termini de presentació de sol·licituds

Per a optar a les beques, la persona sol·licitant ha d'enviar la documentació següent a l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., abans del 30 de maig de 2022:

  • Memòria, d'entre dues i quatre pàgines, explicant els objectius de formació i investigació que el resident pretén complir, especificant el període de rotació lliure seleccionat per a gaudir de la beca i el centre estranger escollit
  • Curriculum vitae
  • Autorització de la Comissió de Docència del programa de formació MIR per a fer la rotació
  • Autorització formal del centre estranger d'acceptació de la rotació

Accediu aquí a les bases de la convocatòria.

[Font: FEPSM. 11.03.2022]

[Foto: sozavisimost / psiquiatra / Pixabay license]