Categoria: Beques

Beques de la SERPE per a investigació en reumatologia pediàtrica

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'objectiu d'aquestes beques és impulsar la investigació en Reumatologia Pediàtrica a Espanya. Les beques es concediran als quatre millors projectes originals i inèdits d'investigació presentats.

Requisits

Pot optar a la beca qualsevol soci de la Societat Espanyola de Reumatologia Pediàtrica (SERPE).

Per poder participar s'ha d'enviar el projecte per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. S'acompanyarà d'una carta del Cap de Servei o persona responsable que garanteixi la realització del treball un cop rebuda la beca i una còpia del currículum del sol·licitant tipus FIS o similar que ha d'incloure l'any de finalització de residència i la situació laboral actual.

Dotació econòmica 

Existeixen 4 beques de 8.000 euros: 6.000 euros seran entregats en el moment de la concessió i 2.000 euros després de la presentació de resultats en un congrés de la SERPE.

El termini per a presentar els resultats serà de dos anys. En cas excepcional podrà sol·licitar-se un ajornament d'un any i si l'investigador no finalitza el projecte, es compromet a tornar a la SERPE l'import rebut.

Termini d'enviament de la documentació

La documenació s'haurà de rebre abans de dia 20 de setembre de 2022.

Per a més informació consultau aquest enllaç.

[Font: SERPE. 21/02/2022]

[Foto: Infosalut / Família / CC BY-NC-SA 4.0]