Categoria: Beques

L'ISCIII i Gilead signen el conveni de col·laboració de les IX Beques a la Investigació Biomèdica

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Institut de Salut Carlos III i Gilead han signat el conveni de col·laboració per a la convocatòria de les IX Beques Gilead a la Investigació Biomèdica, que enguany compta amb una dotació de 950.000 euros.

La principal novetat d'aquesta edició de les beques és que, a més dels projectes destinats a VIH, hepatitis virals (C i Delta), hemato-oncologia, COVID-19 i infecció fúngica invasora, es reconeixeran els millors treballs d'investigació relacionats amb Oncologia Mèdica. Per això es comptarà amb la col·laboració de les principals societats científiques o grups col·laboratius de les àrees terapèutiques incloses en aquesta convocatòria.

Les Beques Gilead a la Investigació Biomèdica varen néixer el 2013 amb l'objectiu de promoure la investigació biomèdica en els centres clínics assistencials espanyols. Durant aquest període s'han presentat un total de 535 projectes d'investigació, dels que 145 han estat seleccionats, corresponents a 13 comunitats autònomes i 47 centres assistencials, i el finançament total ha arribat fins als 7,5 milions d'euros.

Termini de presentació d'iniciatives

Les iniciatives per a optar a les Beques Gilead a la Investigació Biomèdica s'hauran de formular en anglès fins al dia 12 de juliol en aquesta pàgina web.

[Font: ISCIII. 21/06/2022]

[Foto: ISCIII]