Categories: Beques, Ajudes

S'obre la convocatòria per sol·licitar una ERC Starting Grant 2023

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les ERC Starting Grants estan dissenyades per donar suport als investigadors principals d'excel·lència en el moment que inicien el seu propi equip o programa d'investigació independent. Els investigadors principals han de demostrar el caràcter innovador, l'ambició i la viabilitat de la seva proposta científica.

Requisits

  • Haver defensat el títol de doctor entre 2 i 7 anys abans de l'1 de gener de 2023. Per tant, el període de tall va des de l'1 de gener de 2016 fins al 31 de desembre de 2020.
  • Tenir una trajectòria científica molt prometedora i una excel·lent proposta d'investigació. Per exemple, haver estat capaç de publicar un article de gran impacte sense la participació del supervisor de la tesi.

Les accions de l'ERC estan obertes a investigadors de qualsevol nacionalitat que tenguin la intenció de dur a terme la seva activitat investigadora en qualsevol Estat membre de la UE o país associat. Els investigadors principals poden ser de qualsevol edat i nacionalitat, i poden residir en qualsevol país del món en el moment de la sol·licitud.

Termini de presentació de sol·licituds

El termini per a presentar sol·licituds finalitza el 25 d'octubre de 2022 a les 17 hora de Brussel·les. 

Enllaços d'interès

[Font: IdISBa. 14/07/02022]

[Foto: CSIC]