Categoria: Beques

El COIBA beca un any més a dos joves del programa socioeducatiu de Club Palmaesports

El president del Club Palma Esport, Javier A. Oliver Pascual, amb la presidenta del COIBA, Maria José Sastre

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El COIBA ha renovat el conveni amb el Club Palmaesports mitjançant el qual finança dues beques anuals per tal que un nin i una nina puguin gaudir del programa socioeducatiu-esportiu “Integració social a través de l'esport de la població infantil de la Ciutat de Palma en situació de pobresa i risc d'exclusió social”.

La col·laboració del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de les Illes Balears (COIBA) es destina a l’accés de dos infants a les activitats extraescolars de les escoles esportives inclusives del Club Palmaesports on, a més de practicar esport, hi troben un ambient integrador i saludable molt beneficiós per un creixement sa en l'àmbit físic i emocional. 

Al llarg de 2021 i 2022, quatre nins i nines pogueren participar del programa gràcies a aquesta col·laboració. Ara es renova per tercer any consecutiu aquest acord (amb una aportació de 980 €) que també té l’objectiu de crear un espai de treball conjunt entre les dues entitats per a la realització d'activitats en l'àmbit de la formació en salut i esport, així com prestar-se assessorament en aquestes matèries.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins les col·laboracions del COIBA amb organitzacions socials per donar suport a activitats dirigides a promocionar la salut, fomentar hàbits saludables i a la prevenció de la malaltia, i per contribuir a la millora de les condicions de vida de les persones, especialment les que estan en perill de vulnerabilitat.

[Font: COIBA. 25/01/2023

[Foto: COIBA]