Categoria: Beques

X Beca per a la investigació de la Leucèmia Infantil de la Fundació Unoentrecienmil

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El projecte haurà de tractar sobre un tema lliure relacionat amb la leucèmia infantil. Es valoraran especialment els projectes translacionals amb una clara aplicació per als infants que pateixen aquesta malaltia.

És indispensable que els projectes siguin originals, no hagin estat publicats i no hagin rebut finançament per altres entitats públiques o privades, o que hagin estat premiats prèviament. L'IP aportarà una relació de tots els projectes finançats actius que estigui desenvolupant.

Per accedir a la beca, els candidats hauran d'acreditar estar en possessió de les condicions mínimes de solvència tècnica o professional següents:

  • Tenir la nacionalitat espanyola o estar desenvolupant la seva activitat investigadora a Espanya des de fa, com a mínim, cinc anys.
  • Trobar-se en alguna de les següents categories: ser metge especialista en pediatria i ser membre numerari de la Societat Espanyola d'Hematologia i Oncologia Pediàtrica; ser metge especialista en Hematologia i acreditar formació postgraduada específica en Hematologia Pediàtrica no inferior a quatre anys; ser llicenciat en Biologia, Farmàcia, Química, Biomedicina, Ciències Biomèdiques i acreditar un període no inferior a 6 anys de formació postgraduada o adscripció a un centre hospitalari o grup d'investigació relacionat amb la leucèmia infantil.

Dotació total dels premis

L'ajuda al projecte d'investigació serà de 100.000 €, amb els fons obtinguts durant el 2022. 

Presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 de març de 2023.

Per a més informació, consulta aquest enllaç a la Fundació Unoentrecienmil.

[Font: IdISBa. 22/02/2023]

[Foto: Universidade Federal do Ceará / AGÊNCIA UFC | Leucemia Linfoblástica Aguda LLA | Foto: Ribamar Neto / CC BY NC 2.0]