Categoria: Beques

L’IdISBa i Roche Farma llancen la segona edició de la beca d'investigació «Stop fuga de cervells»

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La beca, dotada amb 60.000 euros, té com a objectiu retenir el talent científic i fomentar la investigació bàsica o translacional.

La Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) i Roche Farma España han subscrit un conveni de col·laboració per convocar la segona edició de la beca de recerca «Stop fuga de cervells», que té com a principal objectiu retenir talent científic i donar suport als joves investigadors la labor dels quals inclou recerca bàsica o translacional i la desenvolupen actualment a les Balears.

La beca està dotada amb 60.000 euros al llarg de 18 mesos, si bé la quantitat que finalment correspondrà a la persona becada superarà els 66.000 euros en sumar-s’hi altres components retributius per part de l'IdISBa.

Aquesta segona edició de la beca servirà per desenvolupar un projecte de recerca que suposi una important contribució científica i que pugui servir de base per a futurs desenvolupaments que millorin la vida dels pacients a les Balears.

Els candidats han de tenir menys de quaranta anys i han de comptar amb el títol de doctor en ciències experimentals o biomèdiques i acreditar una experiència postdoctoral mínima ininterrompuda de dos anys a l'estranger.

El termini de recepció de candidatures per a aquesta nova edició està obert fins al 28 d'abril del 2023.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 15/03/2023]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum] 

Què en diu la premsa
*15/03/2023 europapress.es - Idisba y Roche Farma lanzan la segunda edición de la beca de investigación 'Stop fuga de cerebros'.