Categoria: Beques

La Fundació Jiménez Casado convoca les beques 2018-2019

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fundació Mari Paz Jiménez Casado (FMPJC) convoca les Beques FMPJC 2018-2019, relacionades a continuació:

- 2a Beca trianual de la Fundació Mari Paz Jiménez Casado d'ajuda a la recerca en sarcomes 2018, en col·laboració amb el Grup Español de Recerca en Sarcomas (GEIS). L'objectiu és tenir propostes originals de projectes de recerca per desenvolupar en un centre nacional que reverteixin en l'avanç i en el millor coneixement dels sarcomes i que repercuteixin en un millor diagnòstic i tractament dels sarcomes.

- 2a Beca Mèdica d'Observador Internacional Fundació Mari Paz Jiménez Casado 2018. L'objectiu és fomentar i donar suport a la formació de metges sobre l'avanç de la terapèutica clínica i el millor coneixement dels sarcomes que serà desenvolupada en un centre nacional o internacional. També per donar suport econòmic per fer una estada com a observador internacional en un centre de referència mundial.

- 3a Beca Clínica en Infermeria Oncològica Mari Paz Jiménez Casado 2018. L'objectiu és fomentar i donar suport a la formació dels professionals d'infermeria referent a l'avanç de la terapèutica clínica i el millor coneixement dels sarcomes. Aquesta formació es desenvoluparà en un centre nacional.

- 5a Beca de la Fundació Mari Paz Jiménez Casado de Rotació Clínica sobre Sarcomes en un centre de referència Internacional. L'objectiu és fomentar i donar suport a la formació de metges sobre l'avanç de la terapèutica clínica i el millor coneixement dels sarcomes.

Participants

Hi podran presentar candidatures els Llicenciats o Graduats en Medicina i Cirurgia, amb almenys 3 anys de MIR conclosos en qualsevol especialitat vinculada al tractament dels sarcomes i, excepcionalment, es poden considerar les candidatures d'altres llicenciats que treballin en activitats d'interès per a les finalitats de la Fundació.

Termini

El termini per a la presentació de la documentació finalitza el 25 de juliol de 2018.

[Font: Fundació Mari Paz Jiménez Casado]

[Foto: Fundació Mari Paz Jiménez Casado]