Categoria: Beques

Catalina M. Mascaró ha obtingut la més alta qualificació de les beques FPU de l'àrea de Medicina Clínica i Epidemiologia

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Catalina Maria Mascaró Bestard, graduada en Bioquímica per la UIB de la promoció de 2016 i màster en Nutrició i Alimentació Humana per la UIB de la promoció de 2017, ha obtingut la qualificació més alta i és el número 1 de la llista provisional de candidats seleccionats pel Ministeri de Ciència, Educació i Universitats per a la concessió d’ajuts per a la Formació del Professorat Universitari (FPU) de la convocatòria de 5 de desembre de 2017 en l’àrea de Medicina Clínica i Epidemiologia.

Les beques FPU del Ministeri li permetran fer la tesi doctoral amb contracte durant un període de quatre anys al grup de recerca en Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu (NUCOX) de la Universitat de les Illes Balears (UIB), que forma part de l’Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) i de CIBEROBN de l'Institut de Salut Carlos III (ISCIII).

Catalina Maria Mascaró Bestard farà la tesi doctoral sobre l’impacte de la dieta mediterrània i l’activitat física en pacients amb fetge adipós no alcohòlic, en el curs d’un projecte de recerca finançat per la Fundació La Marató de TV3, i sota la direcció del doctor Josep Antoni Tur Marí, catedràtic de Fisiologia de la UIB.

[Font: Universitat de les Illes Balears. 30/07/2018]

[Foto: A. Costa (UIB)]

Notícies relacionades a Infosalut
*08/11/2016 - La Fundació La Marató de TV3 finança un projecte del grup de recerca en Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu de la UIB.