Categoria: Beques

Dues investigadores de l’IdISBa has estat guardonades amb dues beques predoctorals en oncologia

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

A la sessió inaugural del curs acadèmic 2019 de la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears es van lliurar dues beques predoctorals atorgades per la Junta de Balears de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), a dues investigadores del grup de Biologia Cel·lular del Càncer (Universitat Illes Balears-Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears): Beatriz Almarán, pel projecte de tesi “Role of Rho GTPase signaling in the regulation of Glioma Stem Cell motility and invasion” dirigit pel Dr. Priam de Villalonga; i Lucía Ferro, pel projecte de tesi “Potencial coadyuvante de fenotiazinas antipsicóticas en Glioblastoma: papel de FOXO3a” dirigit per la Dra. Silvia Fernández.

Aquestes beques són el fruit de la primera convocatòria d’ajuts predoctorals en oncologia de la Junta de Balears de l’AECC, i s’han sotmès a un procés d’avaluació científica per part de l’Agència Nacional d’Avaluació i Prospectiva (ANEP).

La dotació económica és de 20.000 euros anuals durant 3 anys i prorrogables a quatre. També s’inclou un ajut addicional per a despeses de laboratori durant les dues primeres anualitats.

Cal destacar que Beatriz Almarán fou guardonada recentment per l’AECC pel seu Treball Final de Máster en la segona edició dels “Premis Balears contra el Càncer”, i que Lucía Ferro també fou premiada pel seu Treball Final de Grau en la primera edició d’aquests premis.

[Font: Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears. 25/01/2019]

[Foto: IdISBa]