Categoria: Premis

La Comissió de Lluita contra l'Estigma en Salut Mental convoca el I Certamen Literari de Conte Infantil

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Comissió de Lluita contra l’Estigma en Salut Mental convoca el primer Certamen de Conte Infantil en les categories adulta, juvenil i infantil, sota l’òptica de la lluita contra l’estigma associat a la salut mental.

Els contes han de reflectir el lema del Dia Mundial de la Salut Mental 2021, triat per votació popular per la Confederació Salut Mental Espanya: «Salut mental, un dret necessari. Demà pots ser tu». El certamen està emmarcat en el programa d’activitats que se celebren amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, el 10 d’octubre.

La iniciativa està destinada a totes les persones entre 6 i 99 anys que tenguin inquietuds literàries. Han d’escriure un conte dirigit a infants entre 6 i 8 anys. El relat ha de fomentar la inclusió social i la lluita contra l’estigma en salut mental.

Les categories a què es pot optar són les següents: categoria A, per a infants de 6 a 11 anys; categoria B, per a joves de 12 a 17 anys, i categoria C, per a majors de 18 anys.

El jurat estarà format per experts en l’àmbit literari i en el de la salut mental. Els premis compten amb el patrocini del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears i del Col·legi Oficial de Terapeutes Ocupacionals de les Illes Balears.

El termini per presentar-hi les obres està obert del 2 d’agost al 20 de setembre de 2021. Les obres aspirants s’han d’enviar a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Les bases estan publicades a la web de la Conselleria de Salut i Consum.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 03/08/2021]

[Foto: Pxfuel / Woman / CC0 Dominio publico]