Categoria: Premis

La SECPAL organitza el I Concurs de Fotografia en el marc del XIII Congrés Internacional de cures pal·liatives

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El comitè organitzador del XIII Congrés Internacional de la Societat Espanyola de Cures Pal·liatives (SECPAL), que se celebrarà a Palma els dies 9, 10 i 11 de juny de 2022, convoca el I Concurs de fotografia relacionat amb el lema del Congrés "Donant valor a la vida".

L'objectiu del concurs és visibilitzar, a través de fotografies, aquells valors que realment sabem que són importants per als pacients i famílies que són atesos amb una mirada i perspectiva pal·liativa adequada i que, com diu el lema del congrés, donen major valor a la vida.

Participants 

Poden participar en aquesta convocatòria totes les persones inscrites al XIII Congrés Internacional de SECPAL

La inscripció al concurs, així com l'autoria de les fotografies és a títol individual i no suposa cap cost addicional per als participants.

Cada participant podrà concursar amb un màxim de fins a 5 fotografies i només s'acceptaran les obres que s'enviïn a través de la plataforma del Concurs, que està disponible des del febrer.

Cada fotografia haurà d'anar identificada amb un títol.

Condicions tècniques

Les fotografies han de ser originals, inèdites i que no hagin estat premiades anteriorment. A la fotografia no pot aparèixer imprès el nom de l'autor d'aquesta.

S'avisarà a les persones seleccionades com a finalistes a partir del 27 de maig.

Criteris de valoració

Els criteris que el jurat tendrà en compte a l'hora d'escollir les fotografies guanyadores seran la representativitat del tema, l'originalitat, la qualitat tècnica i artística i l'adequació i idoneïtat del missatge.

Termini d'inscripció 

El termini d'inscripció conclou el 13 de maig.

Entrega de premis

El guanyador del concurs rebrà una càmera Cannon EOS M50 Mark II Negra i un objectiu EF-M 15-45 mm F/3.5-6.3 IS STM. 

L'entrega de premis tendrà lloc el dia 11 de juny en l'acte de clausura del Congrés.

Per a més informació consultau aquí les bases completes.

[Font: SECPAL. 15/02/2022]

[Foto: Banc d'Imatges Infermeres. Ariadna Creus i Àngel García / Infermera d'atenció domiciliària proporciona cures pal·liatives a persones en procés de final de vida / CC BY-NC-SA 4.0]