Categoria: Premis

III Concurs de Divulgació Científica de la UIB

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Vicerectorat d’Investigació i Política Científica convoca el III Concurs de Divulgació Científica de la UIB, per promoure la publicació d’articles de divulgació de l’activitat científica i la recerca que es desenvolupen a la universitat.

El concurs s’adreça tant al personal docent i investigador com al personal investigador en formació que estigui matriculat en un grau, màster o doctorat de la UIB, sempre amb coautoria d’un professor de la Universitat de les Illes Balears.

La quantia del premi serà de 1.000 euros, que s’imputaran a una analítica comptable de la Universitat de les Illes Balears a disposició del guanyador del concurs. A més, tant el text guanyador com els articles presentats, que segons la decisió del jurat reuneixin les condicions adients, es publicaran a la web de la Universitat o a The Conversation, que és una plataforma de notícies i articles d’anàlisi escrits per la comunitat acadèmica i investigadora, adreçada directament a la societat i que fa d’intermediària amb els mitjans de comunicació.

Els articles podran tenir una extensió entre 800 i 1.000 paraules i es podran presentar en català, castellà o anglès. S’hauran de presentar per correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. fins al 15 de juliol de 2022.

Per a més informació, accedeix aquí a les bases del concurs.

[Font: Universitat de les Illes Balears. 13/04/2022]

[Foto: Barnimages / Girl working with laptop / CC0 1.0 Universal]