Categoria: Premis

Neix el I Premi d'Investigació en Medicina de Família Salvador Tranche

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La semFYC, a través de la seva Secció d'Investigació, ha volgut retre homenatge a Salvador Tranche en una convocatòria en el seu record: el I Premi d'Investigació en Medicina de Família Salvador Tranche.

El recentment difunt president de la semFYC, Salvador Tranche (1957-2022), sempre va estar compromès amb la millora de la Medicina Familiar i Comunitària, tant en l'àmbit de la gestió com en el científic. Així mateix, va ser membre de diversos grups de treball i va participar en nombrosos projectes d'investigació.

Reconeixements a la millor tesi doctoral i article científic

Aquest guardó, amb dotació econòmica i obert a totes les persones associades a la semFYC que siguin professionals en actiu de la salut -dins l'àmbit de la Medicina Familiar i Comunitària-, té per objectiu donar visibilitat a la millor tesi doctoral i a l'article científic publicat de major interès per a la Medicina de Família.

La resolució d'aquesta convocatòria i la decisió del jurat es faran efectives durant l'entrega de premis del XLII Congrés de la semFYC a Sevilla, el dia 2 de juliol de 2022.

Termini d'enviament de les sol·licituds

El termini d'enviament de les sol·licituds i la documentació necessària finalitza el 4 de maig de 2022.

Accediu aquí a les bases de la convocatòria i al formulari de sol·licitud.

[Font: semFYC. 25/03/2022]

[Foto: Infosalut / Pare i filla passejant / CC BY-NC-SA 4.0]