Categoria: Premis

L'Acadèmia Mèdica Balear convoca els Premis de Recerca 2021

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Acadèmia Mèdica Balear convoca els Premis de Recerca 2021 amb l’objectiu de donar suport a la recerca biomèdica de qualitat a les nostres Illes.

Requisits

Hi podran participar tots els socis de l’Acadèmia Mèdica Balear.

Optaran al premi tots els articles de recerca biomèdica publicats durant l’any 2021 a les publicacions que figuren al Science Citation Index i, per tant, a les bases de dades internacionals amb factor d’impacte.

Cada soci podrà presentar un nombre il·limitat de treballs. 

Els treballs publicats hauran de ser realitzats a centres o institucions públiques o privades de la comunitat autònoma de les Illes Balears. Podran ser treballs fets conjuntament amb investigadors d’altres centres o institucions de fora de les Illes, sempre que en aquest darrer cas la signatura o l'adreça per a la petició de separates o de responsabilitat de l’article sigui d'un soci de l’Acadèmia que treballi a les Illes.

Premis

Hi haurà un primer premi de 2.000 euros i un accèssit de 1.000 euros, dotats per la Fundació Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears

Amb la concessió de la beca s’atorgarà també un any de quota de soci a l’Acadèmia. 

Presentació de sol·licituds

Els sol·licitants hauran d’enviar una còpia de l’article per e-mail a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., com a màxim el dia 10 de juny de 2022, acompanyat d’una carta en la qual manifestin la seva disposició de presentar-se a la convocatòria dels premis. 

Els treballs que es presentin no poden haver rebut un altre premi o guardó amb anterioritat a aquesta convocatòria.

Consulta aquí les bases completes dels Premis de Recerca 2021.

[Font: Acadèmia Mèdica Balear. 13/05/2022]

[Foto: Universidad de Salamanca / Investigación/ CC BY-NC-ND 2.0]