Categoria: Premis

II Convocatòria del Premi Duran Farrell d'Investigació Tecnològica

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell Social de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) convoca, amb la col·laboració de Naturgy Energy Group, S.A., la segona edició del Premi Duran Farrell d'Investigació Tecnològica.

El Premi Duran Farell d'Investigació Tecnològica del Consell Social de la Universitat Politècnica de Catalunya té com a finalitat incentivar l'excel·lència investigadora, mitjançant el reconeixement de la qualitat d'un treball de recerca dut a terme en el camp de la tecnologia, durant els darrers tres anys, per una investigadora o equip d'investigació liderat per una dona que en sigui la investigadora principal.

El Premi té una periodicitat biennal.

Requisits de les participants

Les participants han de ser investigadores, o grups d'investigació liderats per dones, que hagin dut a terme el treball de recerca a Espanya.

Els treballs han d'haver estat finançats amb fons propis, privats o públics.

Les candidatures les han de proposar departaments o instituts universitaris, centres de recerca, col·legis professionals o fundacions.

Termini de presentació de candidatures

Les candidatures s'han de presentar a la seu electrònica de la UPC. El termini per presentar les candidatures finalitza el 30 de setembre de 2022, a les 23:59 h​.

Dotació dels premis

10.000 €. Si es premia un equip, el premi es concreta en la investigadora principal i s'esmenta la resta de membres del grup.

Més informació sobre la convocatòria i la presentació de candidatura en aquest enllaç a les Bases del Premi Duran Farrell.

[Font: IdISBa. 16/08/2022]

[Foto: sisib uchile / Laboratorio 13 Cs Químicas / CC BYND 2.0]