Categoria: Premis

5a Edició del Premi de SEMERGEN al millor cas clínic de millora d'adherència terapèutica mitjançant l'ús d'SPD

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'objectiu del premi és impulsar la prescripció dels sistemes personalitzats de dispensació (SPD) en aquells pacients que ho necessitin, millorant l'adherència terapèutica, fet que redundarà en una reducció de costos en salut i una millor qualitat de vida de les persones.

Requisits

  • Els casos clínics que optin als premis tractaran sobre l'ús d'SPD com a eina per a la millora de l'adherència als tractaments. Seran originals i inèdits.
  • Només s'admetran casos clínics relacionats amb l'àmbit de l'atenció primària.
  • L'autor principal del treball podrà optar a la categoria convocada si és membre de la Societat Espanyola de Metges d'Atenció Primària (SEMERGEN), hi figura com a donat d'alta a la base de dades oficial, amb una antiguitat mínima d'un any, en la data de la convocatòria i es troba al corrent dels pagaments.
  • S'haurà d'adjuntar la declaració que el cas clínic no ha estat llegit ni publicat abans de la data final de la convocatòria, el dia 1 de setembre de 2023.

Enviament de la documentació

L'enviament dels treballs es farà emplenant els diferents apartats a través de la secció específica disponible a la web de la SEMERGEN.

Es presentarà, a més de la memòria, una comunicació oral al Congrés Nacional de la SEMERGEN, que haurà de ser defensada en el mateix, seguint la normativa especificada a la web del congrés.

Dotació econòmica

Es premiarà amb 2.000 euros el millor cas real d'un pacient que, valorat pel seu metge d'Atenció Primària sobre la necessitat de rebre la seva medicació a través d'SPD, hagi aconseguit millorar la seva adherència terapèutica i el seu estat de salut.

Període d'enviament

El termini finalitza el dia 15 de setembre de 2023, a les 23:59 h.

Per a més informació, consulta aquí les bases a la 5a Edició del Premi de SEMERGEN al millor cas clínic de millora d'adherència terapèutica mitjançant l'ús d'SPD.

[Font: SEMERGEN]

[Foto: Stevepb / Dolor de cabeza / CC BY-NC-SA 4.0]