Categoria: Premis

S'ha obert la convocatòria «Excellent Paper in Neurosciences Award 2023», centrada en trastorns del neurodesenvolupament

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els països socis de l'ERA-NET NEURON llancen anualment el premi Excellent Paper in Neurosciences Award, que reconeix les publicacions científiques excel·lents de personal investigador en l'etapa primerenca de la seva carrera en el camp de la neurociència translacional relacionada amb malalties

Els trastorns del neurodesenvolupament són trastorns de conducta i cognitius que sorgeixen durant les etapes del desenvolupament. Aquests trastorns poden donar lloc a importants dificultats en l'adquisició i execució de funcions intel·lectuals, motores o socials específiques.

Requisits

L'Excellent Paper in Neurosciences Award 2023 se centra en trastorns del neurodesenvolupament. L'article presentat ha de contribuir al progrés, amb preguntes rellevants de recerca translacional relacionades amb la naturalesa del neurodesenvolupament dels trastorns neurològics i mentals.

Només és elegible l'únic primer autor o autora d'articles d'investigació originals publicats entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2022. 

Dotació econòmica

La millor proposta aconseguirà un premi de 3.000 euros. A més, la persona guanyadora serà convidat o convidada com a ponent especial Excellent Paper in Neuroscience durant el FENS Fòrum del 25-29 de juny de 2024 a Viena, Àustria, i l'ERA-NET NEURON pagarà el viatge per a la ponència.

Sol·licituds

La data límit per presentar sol·licituds és el 29 de setembre de 2023 a les 19 h.

El text de la convocatòria i el formulari de sol·licitud es troben disponibles en aquest enllaç a l'Excellent Paper in Neurosciences Award 2023.

[Font: Agència Estatal d'Investigació]

[Foto: NICHD / Interneurons / CC BY-NC-ND 2.0]