Categoria: Premis

Nanodecal, empresa derivada de l'IdISBa, és semifinalista dels InnoStar Awards i participarà en Startup OLÉ Salamanca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Nanodecal presenta, del 4 al 7 de setembre a Salamanca, les seves innovacions en tecnologia mèdica i biotecnologia en la Pitch Competition i comptarà, al costat de D-sight i Manina Medtech, amb un estand permanent a Startup OLÉ, on podran accedir a networking i a contactes amb l'ecosistema empresarial i d'inversors.

L'empresa emergent Nanodecal, de l'Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears, és semifinalista dels InnoStar Awards. Aquests premis, que formen part de l'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia (EIT) són un programa que busca una acceleració clau per a empreses emergents. El programa s'enfoca a transformar prototips en solucions mèdiques o productes de salut i ajudar-los en la seva sortida al mercat.

Aquesta edició compta amb 18 empreses emergents, de les quals tres són espanyoles: Nanodecal, D-sight i Manina Medtech. Aquesta participació forma part de la fase d'entrenament del programa InnoStars Awards, que disposa de mentories d'experts i 25.000 euros de finançament per a les 18 empreses emergents europees que han estat escollides com a semifinalistes.

Després de presentar les seves solucions i plans de negoci, el jurat seleccionarà 10 finalistes i els convidarà a defensar els seus projectes en la gran final dels InnoStars Awards.

Nanodecal està treballant en una prova de diagnòstic ràpid per a detectar en menys de 10 minuts superbacteris que originen la pneumònia. Aquest test servirà d'ajuda als professionals mèdics per a receptar antibiòtics específics i prevenir infeccions permanents.

[Font: IdISBa. 30/08/2023]

[Foto: IdISBa]