Categoria: Premis

La Fundació Patronat Científic del COMIB va lliurar els premis 2019

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fundació Patronat Científic del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB), va lliurar els premis 2019, el Premi Fundació Mutual Mèdica al millor projecte de tesis doctoral i els premis a treballs científics. També va entregar els premis sobre el Certamen de casos clínics per a MIR.

El jurat qualificador, reunit el passat dia 3 de juny, va acordar per unanimitat la concessió d'aquests premis:

Premi Fundació Mutual Médica al millor projecte de tesi doctoral

Un premi de 2.000€:

  • Cátia Vanessa Costa Jordão, metge resident de la especialitat de Oftalmologia a l’Hospital Universitari Son Espases, amb el títol “Resultados clínicos de distintos regímenes de tratamiento con antiVEGF en la DMAE exudativa”.

Premis a treballs científics

Tres premis de 1.500€:

  • “Premio Damià Carbó” al treball científic titulat “Aspectos Endoscópicos del tratamiento de la enfermedad de Parkinson avanzada con Levodopa/Carbidopa intraduodenal”. Els autors són Carmen Garrido Durán, Sam Khorrami Minaei, Pau Sendra Rumbeu, Joaquín Fernández García, Marcelo García Hernández ei Inés Lagarda Ramírez.
  • “Premio Mateu Orfila” al treball científic titulat “La resección hepática y la transfusión sanguínea como factores de riesgo de morbilidad en cirugía citorreductora con HIPEC de origen colorrectal”. Els autors són Carla Soldevila Verdeguer, Juan José Segura Sampedro, Cristina Pineño Flores, Pilar Sanchís Cortés, Xavier González Argenté i Rafael Morales Soriano.
  • “Premio Metge Matas” a la publicació “Our experience in riboflavin and ultraviolet light pathogen reduction technology for platelets: from platelet production to patient care”, TODO CURSIVA. Els autors Mª Teresa Jiménez Marco, Marta García Recio y Enrique Girona Llobera.

Certamen de casos clínics per a MIR

Aixímateix, es van entregar, després de la exposició pública dels cinc casos clínicos seleccionats com a finalistes pel jurat, els següents premis:

  • El primer premi, de 1.000 €, al cas titulat “Importancia de la secuenciación genética en el diagnóstico de citopenias de etiología incierta. A propósito de un caso”. Els autors són Fernando Rafael Aguirregomezcorta García, Álvaro Obrador Sánchez, Samuel Navarro Noguera y Mikael Lorite Reggiori.
  • El segon premi, de 500 €, al cas titulat “Mujer de 83 años con síndrome consuntivo y fiebre”. Les autores són Núria Orta Tomàs y Ana Isabel Cañabate Figuerola.

[Font: Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears]

[Foto: Fundació Patronat Científic del COMIB]

Notícies relacionades a Infosalut
*01/04/2019 - La Fundació Patronat Científic del COMIB convoca els Premis Mateu Orfila, Damià Carbó i Metge Matas